W wyniku potrzeby rozwoju i w odpowiedzi na spore zainteresowanie klientów naszymi usługami, w kwietniu 2001 roku został otwarty obecny zakład produkcyjny ABC Kuchni w Suchym Lesie. Jest to nowoczesny, bogato wyposażony obiekt o szerokim zapleczu gastronomicznym, które spełnia wszelkie wymogi sanitarne.Sekret naszego powodzenia tkwi w tym, że tworzymy z pasją a opinia klientów jest dla nas najważniejsza. Dlatego staramy się, aby nasza oferta zaspokajała oczekiwania wszystkich klientów. Swoim odbiorcom proponujemy szeroką gamę dań z ryb, drobiu, mięsa, warzyw i owoców morza. Chlubą każdego dobrego zakładu gastronomicznego jest wykwalifikowany personel. I my możemy być dumni ze swoich mistrzów, których doświadczenie i nieprzeciętne umiejętności komponowania smaków były zdobywane przez wiele lat w renomowanych hotelach i restauracjach polskich i zagranicznych.